Albi Group

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

	 	 

Albi Group Header

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

ALBI GROUP me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre.
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klient, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe përshëndeten duke i falënderuar.
 • Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me stilin e tyre.
 • Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafte dhe kukulla sipas udhëzimeve të menaxherit apo merqendajzerit.
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan. (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja, etj).
 • Përkujdeset për sektor të caktuar, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) sipas standardeve të kompanisë dhe depo, informon mbikëqyrësin për çdo parregullësi.
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre dhe raporton tek menaxheri.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur lokacionin dhe pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e Albi Group në adresën: Zona e Re Industriale, Veternik, Prishtinë.

Afati i fundit për aplikim është deri me datë 02.02.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Albi Footer

Shikime 1865
Kategoria Shitje
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC