Shell Kosova

Monitorues i Kamerave

	 	 

Shell Header

Monitorues i kamerave

Lokacioni i vendit të punës: Vragoli, Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Është përgjegjës për monitorimin e kamerave të Sigurisë;
  • Lajmëron për çdo parregullësi gjatë Monitorimit tek Menaxheri;
  • Zbaton çdo ditë procedurat e sigurisë si dhe shikon funksionimin e kamerave;
  • Bashkëpunon dhe koordinon punën me sektorët përkatëse.

Kriteret dhe Aftësitë e nevojshme:

  • Preferohet Fakulteti;
  • Puna me kompjuter është Obligative;
  • Të mos jetë i ndjekur penalisht;
  • Patent shoferi (Kategoria B)

Aplikimi duhet të bëhet vetem Online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në Subjekt le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00 deri në ora 17:00 në nr. kontaktues +386 49 940 014

Shikime 1124
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC