Ciao Berto

Rrobaqepëse

	 	 

Date: 30.12.2021   | KONKURS PUNE |  N.13/2021

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes, kandidatet do kontribojne në pjesen e prodhimit te mobiljeve.

Nese jeni të interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

POZITA;  Rrobaqepëse

LOKACIONI;  Fabrika në Begaj, Vushtrri

Përgjegjësitë dhe Detyrat:                                                                              

  • Qepja e stofit per qellim te prodhimit te mobiljeve,
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera te ngjajshme ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

  • Preferohet pervoje paraprake e punes ne fushe te ngjajshme
  • Diplome te shkolles se mesme
  • Preferohet Certifika te trajnimit ne fushen e rrobaqepësisë

Ciao Berto ofron pagë konkuruese, maredhenje te punes sipas ligjit te punes, dhe siguri ne vendin e punes.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  hr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikon!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

   Ciao BERTO

Shikime 1175
Kategoria Modë (Fashion)
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC