Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile

Thirrje për Shprehje Interesi

	 	 

RISHPALLJE E FTESËS PËR APLIKIM

Në kuadër të Programit për Angazhim të Qytetarëve (Citizen Engagement Activity), Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) fton subjektet e regjistruara individuale ose konsorciumet e subjekteve të regjistruara të aplikojnë për Hartimin e Strategjisë së Komunikimit.

Informatat dhe dokumentacioni i detajuar mund të shkarkohen në:

https://www.kcsfoundation.org/activity/ftese-per-aplikim-12/

Afati i fundit për dërgim të aplikacioneve është data 16 Janar 2022. Aplikacionet duhet të dërgohen me email në tender@kcsfoundation.org duke specifikuar numrin e referencës RFP 02/2021 në subjektin e emailit. Aplikacionet pranohen vetëm në gjuhën Angleze.

Aplikacionet e dërguara pas afatit dhe ato që nuk përkojnë me kërkesat dhe format përkatëse nuk do të shqyrtohen.

Shikime 759
Kategoria Konsulencë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC