NT Charlie

Asistente në Shitje (4), Arkatare (2), Asistente e Shitjes Online

	 	 

Butiku Charlie ne Grand Store hap konkurs për vend të lirë pune, për:  

Asistente ne Shitje (4)
Arkatare (2)
Asistente e Shitjes Online


ASISTENTE NE SHITJE dhe Asistente e Shitjes Online

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
  • Te jete ambicioz/e dhe me pervoje pune ne shitje

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail Charlie-pr@hotmail.com  duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.


ARKATARE

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: Charlie-pr@hotmail.com  duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - MENAXHERE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.


Afati i fundit per aplikim: 30 Janar, 2022

Shikime 907
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC