Non-Disclosed Client

Menaxher/e Prodhimi

	 	 
 Menaxher/e prodhimi ne industrine e tekstilit
 
Pozita: Menaxher/e prodhimi
  • Orari i plote (8 ore ne dite, me 1 ore pauze si dhe 2 dite ne jave pushim)
  • Paga  (1150€)
Lokacioni: Gjilan
  • Ambient i mire pune
  • Industria e punes: Tekstil 
Kushtet:
  • Pervoje pune ne menagjimin e ndonje linje te prodhimit, perparsi e madhe ate te tekstilit.
Aplikimi te behet ne emailin:  aplikosot@gmail.com  ne subject sheno poziten: Menaxher/e prodhimi.
Shikime 1497
Kategoria Modë (Fashion)
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC