SOS Fshatrat e Fëmijëve

Shef/e Kontabiliteti

	 	 

RISHPALLJE - SHEF KONTABILITETI

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në kuadër të misionit saj, ka hapur një vend të lirë pune për pozitën:

 Shef Kontabiliteti

Përshkrimi i detajuar për këtë vend të lirë pune mund të shkarkohet duke klikuar KËTU.

Data e fundit për dorëzim të dokumentacionit është 12.01.2022 deri në mesnatë

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Dokumentacioni dorëzohet në formë elektronike përmes emailit hr.recruitment@soskosova.org

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

  • Aplikacioni për punësim i SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë, i cili mund të shkarkohet duke klikuar KËTU;
  • CV;
  • Kopje të Diplomave dhe Çertifikatave
  • Kopje të Referencave nga punëdhënës paraprak.

(Vërtetimi që nuk jeni nën hetime, vetëm për kandidatet që ftohen në intervistën e fundit). 

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë  jo-qeveritare dhe jo-profitabile, e zhvillimit social, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga viti 1999, duke i mbështetur nevojat dhe brengat e fëmijëve në nevojë dhe pa përkujdesje prindërore, duke u përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët pa përkujdesje prindërore,  si dhe përgatitjen e tyre për një jetë të pavarur.

Shikime 835
Kategoria Kontabilitet
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC