1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNËSIMI

Tregu Group me rastin e hapjes së pikes së re tek Rruga C në Prishtinë shpallë konkurs për:

  • Sektorist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet