Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Mjeshtër i Zdrukthtarisë, Mjeshtër i Ngjyrave

Orendi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PER PUNESIM

Kompania e dizajnit & prodhimit te mobileve modern "ORENDI” Prishtine, me qellim te permbushjes se nevojave te saj, eshte ne kerkim te kandidateve per pune te rregullte ne dy pozita:

Mjeshter I zdrukthtarisë

Kualifikimet e kerkuara:

  • Pervoje pune ne prodhimin dhe montimin e orendive.
  • Njohes i mire i zdrukthtarise (Makinerive te thjeshta dhe te sofistikuara),
  • Te jete komunikativ, i shkathet dhe te jete i pershtatshem per pune ekipore
  • Te kete patent shofer, te kete te perfunduar shkollen e mesme te zdrukthtarise (E preferuar) 

2. Mjeshter I Ngjyrave

Kualifikimet e kerkuara:

  • Pervoje pune ne ngjyrosjen me MDF dhe Dru
  • Njohes I mire ne kombinimin e ngjyrave.

Kompania "ORENDI” iu ofron:

  • Page te rregullt mujore
  • Pagese jashte orarit te punes
  • Ushqimi I rregullt
  • Udhetimin ne relacionin Prishtine - Fabrike - Prishtine

CV-te tuaja mund ti dergoni ne emailin: info@orendi.me apo te kontaktoni ne Nr. tel: +383 45 524 000

Afati i fundit per aplikim: 28.01.2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management