KoCon

Vende te lira pune

	 	 

Profili i kompanisë:
„KoCon“ është një kompani me zyret e saj ne Peje (Semitronix), e cila është në bashkëpunim me Kompaninë Gjermane.
Ndërsa Stafi i „Kocon“ menaxhon përmbajtjen e produkteve elektronike për t’i informuar klientet rreth produkteve të disponueshme ne webfaqen.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Krijimi, optimizimi dhe mirëmbajtja e përshkrimit të produkteve dhe teksteve të kategorive për dyqanin tonë online ne gjuhen gjermane dhe angleze
 • Importoje të dhëna në sistemet e brendshme të menaxhimit të të dhënave
 • Optimizimi i prezantimeve të produktit

Kualifikimet profesionale:

 • Diplomë universitare
 • Aftësi te mira Menaxheriale
 • Aftësi elektronike
 • Njohja mirë e Excel
 • Njohja e gjuhës gjermane
 • Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi

Të interesuarit për vendin e punës duhet të paraqesin dokumentacionin si në vijim:

 1. Letër kërkesë për punë
 2. CV

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë nëpërmjet email adresës arber.nikqi@koconshpk.com

Informatat shtesë mund te merren në numrin kontaktues:  

049 670 001 ose nëpërmjet email it: arber.nikqi@koconshpk.com

Adresa:Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë

SH.P.K  „KoCon“

Konkursi i hapur prej datës 22.12.2021 deri më 22.01.2022.

Shikime 2276
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC