Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Zyrtar/e i/e Çështjeve Rregullative

Italmed
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ITALMED është kompani farmaceutike qe kujdeset për regjistrimin, marketingun dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike evropiane në zonat ku operon. ITALMED aktualisht është përfaqësues ekskluziv kryesisht i kompanive gjermane dhe italiane.

ITALMED N.t.sh shpall pozicionin vakant per:

Zyrtar/e i/e Çështjeve Rregullative

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurohet që produktet e kompanisë të plotësojnë kushtet e përcaktuara nga AKPPM për regjistrim;
 • Shqyrtimi, përgatitja dhe mirëmbjatja e dokumentacionit përkatës për regjistrim, ripërtëritje, variacione të produkteve medicinale pranë AKPPM-së;
 • Të zhvillojë dhe shkruajë argumente dhe shpjegime të qarta për licensat e produkteve të reja si dhe renovimet e licensave të produkteve;
 • Të përgatisë paraqitjet e ndryshimeve dhe rinovimeve të licensave në afate strikte;
 • Të monitorojë dhe mbajë evidencë për ndryshimet e licensave;

Kualifikimi që duhet të kenë kandidatët:

 • Diplomë universitare në Farmaci;
 • E preferuar që të ketë përvojë të punës në pozitë të ngjajshme;
 • Të ketë aftësi të forta ndërpersonale, komunikuese dhe organizative;
 • Të ketë vëmendje në detaje;
 • Të ketë aftësi për të punuar në afate strikte;
 • Të ketë njohuri të programeve kompjuterike;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Ju lutemi aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: ermira.ferizi@italmedks.com

Ju lutemi të tregoni gjithashtu "Zyrtar/e i/e Çështjeve Rregullative” në subjektin e email-it tuaj.

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është data 15.01.2022.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Shikime 1,855
Kategoria Administratë
Skadon 20/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management