Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Përfaqësuese e Brendit Rilastil

Italmed
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përfaqësuese e brendit Rilastil

ITALMED është kompani farmaceutike qe kujdeset për regjistrimin, marketingun dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike evropiane në zonat ku operon. ITALMED aktualisht është përfaqësues ekskluziv kryesisht i kompanive gjermane dhe italiane.

ITALMED N.t.sh shpall pozicionin vakant “Përfaqësuese e brendit Rilastil”.

Kualifikimi që duhet të kenë kandidatët:

 • Të ketë diplomë universitare në njërën nga degët Mjekësi apo Farmaci;
 • E preferuar të ketë specializim në kozmetikë;
 • Të ketë së paku 1 vit përvojë pune si përfaqësues/e i/e brendit;
 • Të ketë aftësi të prezantimit;
 • Të jetë person i qëndrueshëm dhe të ketë aftësi për të negociuar dhe bashkëpunuar;
 • Të ketë aftësi të forta ndërpersonale, komunikuese dhe organizative;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të demonstrojë apo prezantojë produktet e brendit tek stafi shëndetësor duke përfshirë mjekët, infermierët dhe farmacistët;
 • Të lehtësojë përfaqësimin e brendit tek klientët;
 • Të merrë pjesë në konferenca të ndryshme në kuadër të brendit;
 • Të sigurojë përputhje me të gjitha standardet e brendit dhe të pregatisë raporte sipas kërkesës.

Ju lutemi aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: ermira.ferizi@italmedks.com

Ju lutemi të tregoni gjithashtu "Përfaqësuese e brendit Rilastil” në subjektin e email-it tuaj.

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është data 31.12.2021

Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Shikime 1,978
Kategoria Marketing & PR
Skadon 20/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management