Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Metal Kosova është një ndër kompanitë më të suksesshme në sektorin e dizajnimit dhe prodhimit të konstruksioneve metalike në rajon me seli në fshatin Babush (Magjistralja Ferizaj-Prishtinë).Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për punë, atëherë aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Kompania për të plotësuar nevojat e veta, vazhdon me rekrutimin për vendet e lira të punës:

Ekonomist/e 
Depoist

EKONOMIST/E

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Diplomë Bachelor në Kontabilitet, Financa;       
 • Së paku 3 vite përvojë menaxheriale në fushën e financave në biznese të mëdha;
 • Njohuri për çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës;
 • Të ketë njohuri dhe përvojë në përgatitjen e planit të biznesit, planit strategjik, buxhetimit, kontrollës dhe raportimit financiar;
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Të njoh gjuhën angleze,
 • Niveli i avancuar përdorimit të programeve të kontabilitetit obligative.

DEPOIST

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Përgatitja e porosive;
 • Pranimin dhe rregulimin e produkteve;
 • Punë të tjera në depo sipas detyrave të përcaktuara.;
 • Mirëmban dhe ruan produktet nga dëmtimet;
 • Kryen me përpikshmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre
 • Shkollimi i mesëm obligativ;
 • Njohuri për produktet e fushës së metaleve.
 • Të posedojë aftësi të mira adaptimi me modelet e punës dhe aftësi udhëheqëse.

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë te punës dhe pagë stabile.

Konkursi është i hapur deri me datën 21.01.2022

Kandidatët e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në info@metalkosova.com ose të kontaktojnë në numrin kontaktues; +38344378945.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management