BINNI

Arkitekt/e (2), Koordinator/e në Administratë, Depoist, Inxhinier në Fabrikë (2)

	 	 

Kompania BINNI shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Arkitekt/e (2 Pozita)

Koordinator/e ne administrate (1 Pozitë)

Depoist (1 Pozitë) 

Inxhinier ne fabrike (2 Pozita) 

Lokacioni: Vushtrri

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:  

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë së paku 2 vite
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Përvojë të gjerë me ArchiCAD dhe Microsoft Office.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Afati i fundit per aplikim: 20.01.2022

Shikime 2471
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC