Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Njoftim Pune

Kompania Albinspekt-bio.inspecta shpk shpall vend te lire pune ne pozicionin:

Agronom/e

Vendi : Albinspekt bio.inspecta Dega ne Kosove

Adresa : Fushë Kosovë

Kush jemi ne:

Albinspekt-bio.inspecta eshte nje trupë inspektim/çertifikimi me aktivitet ne Shqiperi dhe Kosove per ofrimin e sherbimeve te inspektimit dhe certifikimit sipas standarteve te ndryshme te cilesise dhe menaxhimit. E akredituar dhe e njohur nga Komisioni Europian për të kryer aktivitetin e inspektim- çertifikimit sipas rregullores organike ekuivalente me EEC 834/2007. Pjese e trupes certifikuese bio.inspecta AG , Zvicer dhe grupit Easy-Cert me nje prezence te gjere ne tregun nderkombetar dhe sherbime cilesore.

Te domosdoshme:

 • Arsim në shkencat bujqësore ose punë prej pesë vitesh në ferme.
 • Njohuri per sektorin e bimeve aromatike medicinale  dhe te zhvillimit te bujqesise sot.
 • Bashkepunues dhe i gatshem te perballoje pune intensive gjate sezonit bujqesor.
 • Lejedrejtim automjeti dhe gatishmeri per te udhetuar dhe punuar ne terren.
 • Komunikim shume te mire ne gjuhen shqipe dhe angleze si dhe aftesi te mira kompjuterike.
 • Te kete integritet te larte ne pune dhe te respektoje politikat e kompanise ne lidhje me konfidencialitetin.

Perbejne avantazh:

 • Gjinia mashkullore    
 • Njohuri rreth praktikave te mira bujqesore dhe kerkesave te rregullores organike
 • Komunikimi ne gjuhen serbo-kroate

Kushtet e punes :  

 • Full time ose Free Lancer me intensitet te larte pune
 • Klime bashkepunuese dhe formuese
 • Mundesi per promovime dhe formime te metejshme
 • Fryme skuadre

Kandidatet jane te lutur te dergojne Jeteshkrimin (CV) ne adresen e email contact@albinspekt.com

Afati i fundit per aplikim: 20.01.2022

Per me shume info rreth Albinspekt-bio.inspecta vizitoni web site tone: www.albinspekt.com               

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management