Baboon Delivery

Customer Service (e-commerce) - 3 Pozita të lira të punës

	 	 

Titulli: (3) Customer Service (e-commerce)

Emri i Kompanisë: Baboon Delivery

Kategoria: Marketing dhe Reklamim/ Logjistikë / Shërbim i Klientëve

Lloji: Orar i Plotë

Paga: Bazë

Qyteti: Prishtinë


Baboon Delivery është platforma më e përhapur në Shqiperi për porositjen online te ushqimit, e cila po zgjerohet edhe në Kosovë duke filluar nga Janari 2022. Themeluar në vitin 2015 në Tiranë, Baboon ka arritur të jetë një nga kompanitë lidere në zhvillimet teknologjike të vendit për të ofruar shërbime marketingu, logjistike dhe e-commerce (www.baboonapp.com) duke përfshirë në një aplikacion të vetëm +350 restorante dhe shumë biznese të tjera si: dyqane lulesh, dyqane për fëmijë, kompani distributor dhe së shpejti farmaci.

Baboon Delivery Kosovë me qendër në Prishtinë po kërkon të punësojë (3) Customer Service të cilët do të menaxhojnë dhe adresojne pyetje dhe paqartesite e klientëve. 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e Customer Service janë:

 • Të komunikojë me klientin nëpërmjet telefonit dhe livechat.
 • Të ofrojë zgjidhje mbi çështjet e klientit.
 • Të verifikojë problematikat e klientit në sistem dhe aplikacion.
 • Të informojë klientin mbi aplikacionin dhe shërbimet.
 • T’i ofroje ndihmë klientit mbi përdorimin e aplikacionit dhe çështje të tjera teknike.
 • Të arrije të kuptoje drejt kërkesat e klientit.
 • Të ofroje informacion të saktë.
 • Të bashkëpunoje me kolegët për zgjidhjen e problematikave.

Kushtet e Punës:

 • Page konkurruese
 • Sigurim shëndetësor
 • Mjedisi i punës i orientuar drejt performancës dhe ideve
 • Mundësi mentorimi dhe zhvillimi profesional
 • Perspektivë afatgjatë për karrierën tuaj profesionale në një kompani të orientuar drejt së ardhmes
 • Mundësi për të punuar me teknologjitë më të fundit në treg

Arsimi dhe Eksperienca

 • Te ketë diplomë universitare në degë të Shkencave Sociale ose të Fakultetit të Ekonomisë (Jo e detyrueshme)
 • Te ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe dhe angleze
 • Janë avantazh eksperienca të mëparshme pune te ngjajshme në ketë fushë.
 • Njohuri bazë të paketës Microsoft Office.

Apliko Tani!

Për të aplikuar për këtë pozite ju lutem dergoni CV-në tuaj duke permendur në subjekt pozitën të cilën po aplikoni ne email-in: hrks@baboonapp.com

Shikime 2366
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC