Imagine Films

Video Editor

	 	 

Ne po rritemi!

Po kerkojmë nje video editor te shkathet ti bashkohet familjes sone.

Imagine Films ofron shume dhe kërkon pak.

Nëse ti i ke shkathësit apliko dhe bashkohu me ne!

Duhet të kesh:

 • +2 vjet eksperience me Adobe Premiere Pro
 • Sense dhe pasion të tregosh ngjarje nëpërmjet videove
 • Sy të mprehtë për detaje
 •  Njohuri për video kodekset dhe formatet e ndryshme te videove
 • Aftësi për ‘multi-tasking’ ose punë paralele në më shumë se një projekt.
 • Entuziazem per video editim
 • Motivim dhe aftesi te gjesh zgjidhje ne situata komplekse
 • Aftesi individuale por edhe për punë ekipore
 • Njohuri bazike per audio dhe audio kodekse të ndryshme
 • Aftësi të respektosh kolegët, klientët dhe detyrat.
 • Respekt apsolut ndaj datave të dorëzimit të projekteve.

Përparësi kanë personat që kanë:

 •  Eksperience për Grading në Davinci Resolve
 • Njohuri bazike në After Effects
 •  Njohuri bazike në Photoshop dhe Illustrator
 •  Njohuri bazike në regji
 • Njohuri bazike në kamerë

Detyrat kryesore të video editorit tonë të radhes përfshijnë por nuk janë të limituara tek:

 • Sinkronizimi i videove muzikore, intervistave, serialeve apo filmave
 • Editimi i videove dhe parapergaditja e tyre për color grading apo vfx.
 • Krijimi dhe dorëzimi i aseteve të ndryshme për rrjete sociale.
 • Puna e përbashkët me regjisorët apo drejtorët e fotografisë për tu siguruar që produkti final përmbush kërkesat e kompanisë dhe klientit.
 • Kontributi kreativ në degët tjera të kompanisë.

Nëse ke këto ose më shum kualitete, eja bashkohu me neve që të vazhdojmë të rritemi edhe më shumë bashk!

Zyre@imaginefilms.tv

Shikime 2273
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC