Horeca

Asistente Administrative

	 	 

Horeca L.L.C shpall konkurs pune per:

Asistente administrative

DETYRAT DHE PËRSHKRIMI:

 • Pranon vizitorët sipas agjendës për menaxhmentin e kompanisë;
 • Mbledh informatat ditore/periodike që kanë të bëjnë me veprimatrinë ushtruese (lajme, informata, njoftime, et.);
 • Ndërlidhet sipas nevojës me anëtarët e tjerë kyq të menaxhmentit për kryerjen e detyrave të caktuara;
 • Mirëmban shkresat dhe furnizimet adekuate per kompanine;
 • Mban evidence të udhëtimeve, planifikimin, rezervimeve dhe te ngjashme;
 • Merr pjesë në takimet e caktuara të palëve duke mbajtur procesverbal;
 • Ofron mbështetje administrative, sekretarie dhe logjistike nër pranimin dhe transferimin e thirrjeve;
 • Arkivon dhe fajlloj dokumentat e nevojshme si dhe të protokolon të njejtat permes arkivës së kompanisë;
 • Kujdeset të respektoj terminet kohore të planifikuara;
 • Siguron të gjitha veprimet në pajtim me rregulloret e kompanisë dhe konform ligjeve në fuqi;
 • Mban kontaktet me furnitorët e brendshëm të shërbimeve ditor/mujore (materiali shpenzues administrative të zyrave dhe furnizimet për nevoja të vizitorëve);
 • Duhet të ketë aftësi për të punuar në një mjedis dinamik të punës dhe orar të ngjeshur.
 • Duhet të kryej punën me konfidencë,
 • Kryen dhe pune të tjera sipas kërkesës së kompanise;

AFTËSITË/KUALIFIKIMET:

 • Prefereohet pregatitje profesionale superiore;
 • Menaxhimi i proceseve dhe zgjidhja e problemeve;
 • Njohja bazike e programeve softwerike dhe Microsoft Office;
 • Njohuri te shkelqyer te gjuhës Angleze në të shkruar dhe të folur
 • Patentë shoferi valid të kategorisë B;

Dokumentacionet te dorezohen ne emailin hr@horecaks.com si dhe te ceket ne subjekt pozita per te cilen aplikon.

Afati i fundit per aplikim: 16.01.2022

Shikime 2570
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC