Albi Commerce

Vende të lira të punës (6)

	 	 

“Albi Commerce”, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Commerce” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Agjent i Shitjes – Horeca / Markete ( 6 vende pune )

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Në bashkëpunim me menaxherin e shitjes zhvillon planin vjetor të shitjes dhe kontrollon në mënyrë të vazhdueshme zbatimin e tij,
  • Udhëheqë, organizon dhe kontrollon shitjen direke,
  • Raporton konkurencës në treg,
  • Inicion dhe koordinon zhvillimin e planeve të aksioneve në përgjithësi dhe planeve të

veçanta për depërtimin në pika të reja, kurse për punën e vet është përgjegjës dhe i raporton Mbikqyrësi

Kualifikimet:

  • Diplomë universitare
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune në shitje
  • Patentë shofer - kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Konkursi është i hapur deri me datën 14.01.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 5515
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC