Albi Commerce

Vende të lira të punës (3)

	 	 

“Albi Commerce”, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Commerce” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendet e punës :

Udhëheqës i Divizionit të Shitjes

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zhvillon planin vjetor të shitjes dhe kontrollon në mënyrë të vazhdueshme zbatimin e tij,
 • Udhëheq ekipin e shitjes,
 • Inicion dhe koordinon zhvillimin e planeve të aktiviteteve në përgjithësi dhe planeve të veçanta për të rritur shitjen dhe përqindjen e distribuimit në territorin e Republikës së Kosovës,
 • Negocion me pikat blerëse dhe gjenë mënyrat e përshtatshme me qëllim që të lehtësohet realizimi i planeve dhe depërtimi i produkteve të reja në treg,
 • Përcjell, krahason çmimet e produkteve konkurruese në treg dhe informon Drejtorin e shitjes rreth konkurencës.
 • Mban kontakt dhe raporton tek prodhuesit.

Menaxher i Shitjes (2 vende pune)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Udhëheq agjentët e shitjes,
 • Mbikqyrë dhe kontrollon strategjitë e shitjes të brendeve përkatëse, pozicionet e produkteve, mjetet reklamuese etj,
 • Kontrollon zbatimin e planit rutinor të agjentëve të shitjes,
 • Përkujdeset se a është plotësuar kërkesa e klientëve, mbikqyr dhe kontrollon asortimanin e lejuar për shitësit direkt, sasinë e lejuar të mallit,
 • Si dhe detyra të tjera të përcaktuara nga menxheri direkt.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare - master, preferohet fakulteti ekonomik (pozita 1)
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë pune në Departament të shitjes
 • Të njohë gjuhën angleze (pozita 1)
 • Njohuri të mirë të MS Office
 • Patentë shofer - kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Konkursi është i hapur deri me datën 14.01.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 4603
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC