Autopasion

Shitës/e (4), Ekonomiste/Faturiste (2), Depoist/e (2), Shofer/e (4)

	 	 

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore. Duke dashur të zhvillojmë dhe shtrijmë prezencen tonë, tani do jemi edhe në qytetin e FERIZAJIT.

Autopasion Shpk shpallë 12 vende të lira Pune për qytetin e FERIZAJIT:

POZITA:

 1. SHITES / E – 4 VENDE
 2. EKONOMISTE / FATURISTE – 2 VENDE
 3. DEPOST / E – 2 VENDE
 4. SHOFER / E – 4 VENDE

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet e ekonomisë  (për pozitat 1 dhe 2)
 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (për pozitat 3 dhe 4)
 • Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil;
 • Të jetë banor/e i/e  FERIZAJIT

Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate, si dhe mundës ngritje në karriere.

Vërejtje:

CV-të dërgohën me FOTO dhe përmes e-mail adreses: apliko@hotmail.com

Në “SUBJECT” të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 14.01.2022

(Nëse nuk përfillen kushtet e mësipërme, nuk do të shqyrtohet aplikimi)

Shikime 1826
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC