Elnor Furniture

Punëtor në repartin e prodhimit dhe përpunimit të karrigës (4)

	 	 

Kompania ELNOR SH.P.K shpall konkurs për 4 vende të lira punë në repartin e prodhimit. 

  • 4 Punëtor në repartin e prodhimit dhe përpunimit të karrigës. 

Kualifikimet e kerkuara:

  • Përvoj pune në makinerit e ndryshme për përpunimin e drurit.
  •   Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
  • Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
     
  • Paga sipas marrëveshjes dhe përgaditjes profesionale. 

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819, apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu.
Po ashtu mund të paraqiten pranë zyreve tona të cilat gjenden në magjistralen Prishtinë- Ferizaj, zona industriale km 8, afër rrethit të ish QMI-së.

Shikime 1459
Kategoria Mirëmbajtje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC