Bizzarro Kuzhina

Arkitekte Interior Design

	 	 

Bizzarro Kuzhina

Konkurs

Kërkon: kandidatë potencialë për pozicionin Arkitekte Interior Design

Edukimi: Të ketë perfunduar Universitetin e Arkitekturës
Eksperienca: Minimumi 2-vite eksperiencë në këtë pozicion.
Përbën avantazh në përzgjedhje, kandidatët që kanë eksperiencë pune në dizajnin e kuzhinave, dhomave,etj.

  • Të ketë njohuri shumë të mire të gjuhës Angleze. Gjuha Frënge perben avantazh
  • Njohuri të avancuara të programeve të dizenjimit, si, Archicade, Auto Cad 2D/3D etj.
  • Aftësi kritike mbi projektimin dhe detajet e dizajnit, shprehur në anën funksionale dhe estetike;
  • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;

• Komunikimi me klientët me një sjellje që tregon: ndjeshmëri, takt dhe profesionalizëm;

Per CV-të tuaja me foto i dergoni ne kete email: bizzarroarchitect@gmail.com

Vlen nga 08.12.2021 - 20.12.2021

Shikime 711
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC