1AMD

Brand Manager

	 	 

Kompania 1AMD Sh.p.k. me seli në Lipjan, afer rrethit te QMI, me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut si edhe shitjes në teritorin e Republikës së Kosovës, kërkon bashkëpunëtorë të rinjë, për vend të lirë të punës si:

- Brand Manager -

Detyrat dhe Përgjegjësitë e Brand Managerit:

 • Promovon dhe prezanton produktet farmaceutike të firmës;
 • Komunikon me klientët dhe partnerët;
 • Ndjek targetet personale dhe të klienteve;
 • Bën vizitat e nevojshme mjekësore;
 • Zhvillon dhe implementon strategjitë e Brandit;
 • Bënë hulumtimin e tregut;
 • Analizon planet/buxhetin e marketingut dhe suksesin e tyre;
 • Përgatitë marrëveshje bashkëpunimi;
 • Organizon dhe lanson artikuj të rinj;
 • Ndikon në rritjen e vetëdijës për brendin;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga menaxhmenti.

Kualifikimet:

 • I/e motivuar dhe ambicioz/e;
 • Diplomë universitare (preferohet në fushat mjekësore por edhe ne Biznes/Marketing);
 • Të posedojë patent shofer "B".
 • Përvojë pune në shitje-marketing (përparësi);
 • Njohuri elementare kompjuterike dhe të paketës së Microsoft Office;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze (gjuhë të tjera të preferuara);
 • Aftësi shumë të mira organizuese dhe koordinuese;
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit;

Sa do të përparoni?

Kjo krejtësisht do të varet nga ju, ambiciet tuaja dhe kontributi juaj ndaj nesh.

Nëse jeni te interesuar, luteni të aplikoni duke dërguar biografinë (CV-në tuaj) në email adresën: info@1-amd.com

Aplikimi duhet të dërgohet me mbishkrimin “Përfaqësues mjekësor” dhe vlenë deri më 31.12.2021

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e lartëcekura do të mirren parasysh dhe do të njoftohen për interviste.

Shikime 1973
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC