Marketing & Distribution

Key Account Manager (m/f)

	 	 

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, shpall konkursin per vende pune sipas pozitave me poshte:

Key Account Manager (m/f) – Departamenti i shitjeve Retail

Përgjegjësit dhe detyrimet:

Do të kete pergjegjesine te arrije objektivat e biznesit dhe të shitjes per klient te caktuar përmes këtyre aktiviteteve:

 • Zhvillimi dhe ekzekutimi i klienteve dhe planeve promovuese, duke bashkëpunuar ngushtë me klientët, grupin e shitjeve dhe merchandising, departamentet e tjera te kompanise dhe me agjenci te tjera.
 • Menaxhimi i portofolit te produkteve, strategjisë së çmimeve, pozicionimit brenda dyqaneve, strategjisë se merchandising, te shpenzimeve tregtare etj
 • Monitorimin dhe analizimin e performancës së tyre.
 • Krijimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët në baza ditore

Profili që kërkohet:

 • Diplome e universitetit
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze dhe MS Office (excel, word, Access etj)
 • I gatshem për të udhëtuar
 • Patentë shofer
 • Njohuri për shitjen, aktivitetet tregtare, shpenzimet
 • Njohuri te mira planifikuese dhe organizative
 • Te udhehiqet drejt arritjet se rezultateve me te larta
 • Aftesi te forta analitike dhe i afte te kuptoj problemet komplekse
 • Aftësi dhe gatishmëri për të punuar si pjesë e ekipit duke ndërtuar marrëdhënie të forta pune
 • I gatshem ndaj përvetësimit të vazhdueshëm të njohurive dhe aftesive të reja, si dhe përmirësimit te atyre ekzistuese.
 • I orientuar drejt qellimeve dhe objektivave

Pozita e punës është me bazë në Prishtinë.

Natyra e punes eshte kryesisht ne terren, ne meredhenie te perditshme me pikat e shitjes se klinteve.

Kandidatët që do të perzgjidhen per intervistë do të njoftohen së paku dy javë pas skadimit të njoftimit.

Aplikacionet pranohen deri me datën 24.12.2021 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail info@markdist-ks.com apo mund te dorezohen ne adresen e kompanise. Aplikacioni duhet te permbaje CV tuaj, gjithe diplomat, certifikatat apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj.

Shikime 1996
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC