Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Sales & Customer Relations Intern (M/F)

Shkolla Digjitale
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Digjitale është shkolla e parë e hapur në Kosovë që ofron kurse te teknologjise informative dhe programimit kompjuterik per femijet e moshave te reja. Shkolla Digjitale/Digital School operon edhe ne Maqedoni, Slloveni, Bosnje & Hercegovinë. Se fundmi me partneritetet tona shkolla ka filluar operimin edhe ne Gjermani, SHBA, Meksike, Hong Kong, Maroko dhe Tunisi.

Si rezultat i suksesit dhe procesit te zgjerimit, jemi ne kerkim te mbushjes se pozites:

Sales & Customer Relations Intern (M/F)

Personi i pranuar do të trajnohet në teknikat më të reja të shitjes dhe krijimit/ mbajtjes se relacioneve me kliente.

Orari: Full-time

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

  • Të ketë shkathtësi në komunikim
  • Të ketë njohuri bazike me kompjuter
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Të jetë i shkathët në prezantim të produkteve
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë. Afati i fundit për aplikim: 12 Dhjetor, 2021.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management