Rai Dent

Asistente Stomatologjike

	 	 

Klinika stomatologjike "Rai Dent “shpall konkurs pune për:

Asistente Stomatologjike

Kualifikimet e nevojshme:

  • Të jetë e licencuar për punë si asistente e stomatologjisë;
  • Të ketë së paku një (1) vit përvojë pune;
  • Të ketë aftësi komunikuese.

Detyrat dhe pergjegjësitë: 

  • Asistente e Stomatologut;
  • Mirembaitja dhe organizimi i kodit te poliklinikes;
  • Kuptimi dhe zbatimi i sigurisè dhe mbrojtjes sè tè dhenave;
  • Të jetë bashkëpunuese në punë ekipore.

Kandidatet e interesuar duhet te dèrgojnè CV-në ne email: klinikaraident@gmail.com

Shikime 910
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC