OLYMP HAUS SH.P.K.

Kontabilist/e

	 	 

Kontabilist/e

Vendi: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatitjen e raporteve për analiza të shitjeve në baza mujore;
 • Përgatit regjistrimet, harmonizimin e arkëtimeve dhe pagesave në sistemin e kontabilitetit;
 • Evidenton saktësinë e vazhdueshme të stoqeve dhe jep informacion për çdo parregullësi eventuale;
 • Përgatit Pasqyrat Financiare dhe përcjell procesin e Auditimit të tyre;
 • Përgatit raporte për deklarimet pranë Administrates Tatimore të Kosovës (ATK);
 • Bën shkarkimet javore të materialeve të shpenzuara për ndërtim;
 • Detyra tjera të caktuara nga Menaxhmenti;

Kandidati duhet të ketë:

 • Diplomë Universitare;
 • Njohuri të mira të kompjuterit dhe pakos Microsoft Office;
 • Njohuri të mira në ndonjë softuer kontabiliteti/finance;
 • Njohuri të mira në fushën e financave, kontabilitetit dhe tatimeve;
 • Preferohet të jetë anëtar i ndonjë shoqate të kontabilistëve si ShKÇAK;
 • Përvojë pune në fushën relevante, më së paku 2 vite;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • I/e vet motivuar në punë;
 • Aftësi të mira në të shkruar dhe në të folur;

CV-ne dhe referencat që dëshironi të dërgohen në office@treehomestudio.com

Rroga e saktë përcaktohet sipas përmbushjes së kërkesave.

Afati për aplikim deri më 17.12.2021

Shikime 860
Kategoria Kontabilitet
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC