Oil KS

Menaxher/e

	 	 

Doni të punoni në një ambient të bukur, me standarde Evropiane dhe me produkte premium, atëherë mos hezitoni të aplikoni në pozitat e lira të OIL-Ks SHPK, distributor i produkteve të brendit CASTROL gjerman në Kosovë. Ju mirëpresim.

Menaxher/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Udhëheq ekipin dhe koordinon punët në kompani.
 • Monitoron performancën e punonjësve dhe motivon ata për të arritur objektivat.
 • Harton, raporton dhe analizon shifrat e qarkullimit në kompani;
 • Përmirëson nevojat e klientëve ekzistues dhe cakton targete.
 • Përpilon raporte të punës dhe raporton për ato tek Drejtori Ekzekutiv.
 • Krijon, mbanë dhe zgjeron bazën e klientëve.
 • Drejton trajnimet dhe zhvillimin e ekipit.
 • Detyrat tjera të përcaktuara nga Drejtori Ekzekutiv

Kualifikimet:

 • Diplomë Universitare në Menaxhment, Ekonomik apo të ngjashme;
 • Preferohet të keni së paku 3 vite përvojë pune në pozita menaxheriale;
 • Të keni njohje të mirë të gjuhës angleze;
 • Të keni aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të keni aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të keni aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të keni aftësi të menaxhimit të punës në presion;
 • Të keni aftësi ndërpersonale;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 2333
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC