Agrobutrinti

Arkitekt/e

	 	 

“Agro-Butrinti Sh.P.K.”  shpall

K O N K U R S

KONKURS PËR ARKITEKT/E

Kompania Agrobutrinti në Prishtinë, kërkon 1 (një) arkitekt/e si në vazhdim:

Kriteret e kërkuara:

  • Të jetë i/e diplomuar, grada Bachelor në arkitekturë/ndërtimtari;
  • Të këtë eksperiencë pune në profesion min. 2 vite; përparësi në lëminë e dyerve dhe dritareve;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera në programet: ArchiCad, AutoCAD, Microsoft Office; përparësi janë njohuritë në programet specifike për dyer dhe dritare si dhe më shumë;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze; përparësi janë njohuritë me gjuhët tjera;
  • Shkathtësi të shkëlqyera organizative dhe relacionale;
  • Aftësi për të punuar në kohë të reduktuar;
  • Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;
  • Pagesa, në përpjesëtim me përvojën;
  • Orari i punës, në kohë të plotë.

CV-ja është e obligueshme të dërgohët në e-mail adresën: office@agrobutrinti.com

                            

     

Shikime 1281
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC