Finca Kosovo

Koordinator/e i/e Kredive për Femra (Zyra Qendrore)

	 	 

KONKURS
KOORDINATOR/E I/E KREDIVE PËR FEMRA
ZYRE QENDRORE

PËRGJEGJËSITË:

 • Të identifikojë klientët potencial për kreditë për femra përmes promovimit të ofertës kreditore në bashkëpunim me departamentin e Marketingut;
 • Të siguroj në baza vjetore të bëjë planifikimin e zhvillimit të portfolios për kreditë për femra, si dhe të monitoroj degët/stafin në realizim të planifikime;
 • Të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut në fushën e bizneseve për femra;
 • Të mbledhë, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin;
 • Të mirëmbajë dhe të rris portfolion dhe bazën e klientëve femra;
 • Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientet femra të biznesit, së bashku me Departamentin e kredive joperformuese;
 • Të jetë në kontakt të drejtpërdrejtë me të gjitha Degët duke i promovuar produktet për femra
 • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me palët e treta për të promovuar produktin përkatës;

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universiteti në ekonomi, financa ose administrim biznesi;
 • Së paku 2 vjet përvojë të punës në institucionet financiare;
 • Njohuri mbi ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike të tij;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 • Aftësi të forta analitike dhe organizative;
 • Njohuri shumë të mirë të gjuhës angleze;
 • Posedimi i patent shoferit.

Ju lutem plotësojeni aplikacionin online përmes web-faqës: www.fincakosovo.org. Në titull duhet të shkruhet pozita e punës dhe vendi. Aplikacionet e dorëzuara në format tjera nuk do të konsiderohen.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. FINCA Kosovë ofron mundësi punësimi të barabartë. Afati i aplikimit deri me 14.12.2021.

Shikime 1663
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC