Non-Disclosed Client

Distributor dhe Agjent të shitjes

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


KosovaJob për Klientin hap vend të lirë pune për:

Distributor dhe Agjent të shitjes

Detyrat
  • Promovimi i mallit dhe shërbimeve.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatorët.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.
  • Kryen edhe punë tjera sipas nevojës.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvojë pune në punë të ngjashme
  • Shkethtësi në komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj
  • Përvojë të vozitjes minimum 3 vite.
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Shikime 1621
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC