Albi Shopping

Menaxher/e, Zëvendës Menaxher/e (2), Arketare (5), Sektoriste (6), Shitës/Depoist (2), (Tophane)

	 	 

"Albi Shopping" pjese e Albi Group me kenaqsi njofton per hapjen e pikes me te re ne Lagjen Tophane ne Prishtine dhe  vaz hdon rekrutimin per te plotesuar vendet e Lira te punes per pozitat si ne vijim:

  1. Menaxher/e - 1 pozite
  2. Zevendes Menaxher/e - 2 pozita
  3. Arketare - 5 pozita
  4.  Sektoriste - 6 pozita
  5. Shites/Depoist - 2 pozita

Vendi i punes: Albi Market (Tophane)- Prishtine

Kualifikimet e kerkuara:

  • Per pozitat 1 dhe 2 nevoitet se paku 1 vit ekperienc e pune;
  • Kandidatet duhet te kene te perfunduar shkollen e mesme;
  • Te kene aftesi te shkelqyera te planif ikimit dhe organizimit te punes;
  • Te kene aftesi te shkelqyera te komunikimit dhe prezantimit;
  • Te kete aftesi te menaxhimit te punes ne presion;

lnkurajohen te gjithe kandidatet e interesuar te c ilet i plotesojne kushtet e cekura me Larte te aplikojne  duke derguar  CV-ne   apo plotesuar  aplikacionin e Kompanise dhe ta dergojne  permes e-mail adreses ne: hr@albicenter.com ose mund te dergohen edhe f izikisht tek zyret e Albi Group ne adresen: Zona e Re lndustriale, p.n Veternik, Prishtine (Albi Mall) si dhe ne te gjitha pikat e Albi Marketeve.

Ne fushen e subjektit, ju lutem specifikoni poziten per te cilen aplikoni.

Duke ju  f alenderuar  per aplikim ju  njoftojme  se vetem  kandidatet  te  cilet  i plotesojne  kushtet  e Lartecekura do te ftohen ne f azat e metejme te rekrutimit.

Konkursi do te jete i hapur deri me 30 Dhjetor 2021.

Shikime 2037
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC