Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Teknologji Informative - IT, Ekipë Intervenuese (8), Bazist/e (4)

Syri Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Syri Group” SH.P.K është kompani private profesionale e sigurimit fizik, e licencuar për shërbime të sigurimit fizik dhe elektronik

Në kuadër të zgjerimit të veprimtarisë “Syri Group” Sh.p.k. shpall konkurs për këto vende pune:

Teknologji Informative - IT: 1 vend pune
Patrullë / ekipë intervenuese: 8 vende pune
Bazist/e: 4 vende pune

Prishtinë - 13 vende të lira

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën e IT-së:

 • Diplomë Universiteti – Shkenca kompjuterike ose të ngjashme;
 • Dëshmi për përvojën e punës (2 vjeçare) në rrjete kompjuterike dhe mirëmbajtje;
 • Njohuri të shkëlqyera në punën me kompjuter;
 • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën patrullë / ekipë intervenuese:

 • Vërtetimin nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (kopje)
 • Vërtetimin nga Gjykata (kopje)
 • Certifikatën mjekësore (kopje)
 • Certifikatën e trajnimit themelor për roje sigurimi (kopje)
 • Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme (kopje)
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme (kopje)

Paga bazë për këtë pozitë është 350.00 euro (bruto)

Kushtet që duhet plotësuar për aplikim për pozitën bazist/e:

 • Vërtetimin nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (kopje)
 • Vërtetimin nga Gjykata (kopje)
 • Certifikatën mjekësore (kopje)
 • Vërtetimin nga Qendra për Punë Sociale (kopje)
 • Certifikatën e trajnimit themelor për Operator të Mbikqyrjës Elektronike (kopje)
 • Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme (kopje)
 • Referenca të ndryshme të punëve të më hershme (kopje)

Paga bazë për këtë pozitë është 350.00 euro (bruto)

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me dokumentet përkatëse në e-mailin:
syrigroup@hotmail.com

Afati i fundit per aplikim: 30.12.2021

Ju lutem të bashkëngjitni edhe numrin e telefonit mobil, si dhe referencat e punëve paraprake nëse i posedoni.

 

Shikime 2,561
Kategoria Sigurim
Skadon 30/12/21 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management