Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Projektues/e i/e Termodinamikës

Hydroplan
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania HydroPlan kërkon Projektues të termodinamikës,  të konstuksionit dhe të hidroteknikës.

Kandidatët duhet të kenë: 

  • njohuri në njërin prej programeve MegaCad, AutoCad, ArchiCad ose  të ngjashme 
  • njohuri të mira kompjuterike 
  • përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhës gjermane. 

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV tuaj në emailin: hydroplanprishtine@hotmail.com

Afati për aplikim është deri me 15 dhjetor 2021. Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që hyn në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë. 

Për informata shtesë, na kontaktoni në numrin +383 44 377 450.  

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management