Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistent Menaxher

Central Park
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Me qëllim të plotësimit të nevojave të veta operacionale, Central Park është në kërkim të një personi të motivuar, të dedikuar dhe të përgjegjshëm I cili do të jetë pjesë integrale e ekipit, në pozitën: 

Asistent Menaxher

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Do të punojnë me ndërrime dhe do të jenë në vend të punës gjatë orëve të hapjes dhe mbylljes prej 09:00-23:00;
 • Përgjegjës për funksionimin e rregullt të qendrës tregtare, duke raportuar çdo parregullsi dhe duke ofruar zgjidhje kur është e nevojshme;
 • Duhet të ketë qasje profesionale me qiramarrësit dhe klientët;
 • Përgjegjës për monitorimin e funksionimit në mënyrë të rregullt të dyqaneve duke e respektuar Rregulloren e Brendshme;
 • Përgjegjës për monitorimin e kompanisë së pastrimit, brenda dhe jashtë qendrës tregtare dhe për të reaguar dhe raportuar në rast të ndonjë parregullsie;
 • Përgjegjës për monitorimin e kompanisë së sigurisë dhe për të reaguar dhe raportuar në rast të ndonjë parregullsie;
 • Përgjegjës për monitorimin e funksionimit të rregullt të dyqaneve, hapjen dhe mbylljen e orëve dhe ofrimin e ndihmës për qiramarrësit në rast se është e nevojshme;
 • Përgjegjës për monitorimin e pajisjeve teknike (shkallët lëvizëse, liftat, tualetet me pajisjet përcjellëse, etj.) dhe raportimin për kohën e mirëmbajtjes së tyre që të sigurohet  funksionimin i rregullt i tyre;
 • Përgjegjës për monitorimin e funksionimit të rregullt të trafikut në pjesën e parkingjeve të jashtme dhe brendshme;
 • Përgjegjës për marrëdhënien me klientët e qendrës tregtare dhe trajtimin e ankesave të tyre;
 • Përgjegjës për monitorimin e funksionimit të rregullt të ndërmarrjes së mbeturinave;
 • Përgjegjës për monitorimin gjatë aktiviteteve në qendrën tregtare;
 • Raportimi i rregullt në baza ditore.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 3,064
Kategoria Menaxhment
Skadon 29/12/21 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management