Riveria

Infermier/e, Kuzhinier/e (Finlandë)

	 	 

Pershkrimi I programit:

RIVERIA eshte nje nga ofruesit me te medhenje te arsimit dhe trajnimeve profesionale ne Finlande. www.riveria.fi  +383/49354643

Programi po kerkon: Infermier per kujdes ndaj personave te moshuar dhe Kuzhinier - gjeni me poshte te cekura specifikat:Vendi I punes: Finlande

Pozita: Kujdes ndaj personave te moshuar (Infermiere)

Personat te cilet posedojne njohuri bazike te infermierise, qe jane duke ndjekur studimet per infermieri ose ne ndonje discipline te ngjashme ftohen te aplikojne ne pozitat e hapura te punes ne Riveria International Program.

Cfare ofron programi:

 • Udhezim dhe mbeshtetje profesionale.
 • Kursi I gjuhes Finlandeze falas (6 muaj), 2-3 ore per cdo dite, mbahet online- fillon ne Janar 2022 ne Kosove. Niveli i gjuhes qe pritet te arrihet A.2.1.
 • Paga minimale EUR 1900 bruto per muaj.
 • Ndihme ne organizimin e akomodimit ne javet e para ne Finlande.
 • Mundesia qe te vazhdohen studimet ne Infermieri Praktike pergjate punes.

  Cfare kerkon programi:
 • Njohje bazike te gjuhes angleze.
 • Eshte e rendesishme qe te tregoni pasion per punen dhe poziten qe do aplikoni.
 • Te keni edukim ne lidhje me infermieri ose mjeksi (shkolle te mesme apo studime- te perfunduara apo ne proces) eshte e nevojshme.
 • Pervoja e punes nuk eshte e domosdoshme.

  Aplikimi:
  Nese mendoni qe ju posedoni cilesite e permendura me larte ju lutem dergoni:
 • Letren Motivuese
 • CV
  ne gjuhen Angleze ne emailin: ks.applications@tykoy.fi deri me date 6 Dhjetor 2021 ora 00:00.

Vendi I punes: Finlande, North Karelia
Pozita: Kuzhinier


Cfare ofron programi:

 • Udhezim dhe mbeshtetje profesionale
 • Kursi i gjuhes Finlandeze falas (3 muaj), online ne Kosove- te arrihet niveli A.1.2
 • Minimum 30 ore pune per jave
 • Minimum 11 EUR per ore pune

  Cfare kerkon programi:
 • Njohje te gjuhes angleze A1.2.
 • Shkollim bazik ose certifikate per kuzhinier.
 • Pervoje pune 3 vjeqare si kuzhinier.
 • Fillimi i punes ne Finlande ne Prill 2022.

  Aplikimi:
  Nese mendoni qe ju posedoni cilesite e permendura e larte ju lutem dergoni:
 • Letren Motivuese
 • CV
  ne gjuhen Angleze ne emailin: ks.applications@tykoy.fi deri me date 6 Dhjetor 2021 ora 00:00.

Shikime 2032
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC