Shell Kosova

Menaxher i Rrjetit të Pompave në Shell Kosova

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

MENAXHER I RRJETIT TË POMPAVE NË SHELL KOSOVA

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË NJË PJESË TË RRJETIT TË POMPAVE,
 • MENAXHIMI I SHITJËS SË NJË PJESE TË RRJETIT TË POMPAVE,
 • ORGANIZIMI DHE KORDINIMI I KAMPANJAVE TË SHITJES DHE MARKETINGUT,
 • ANALIZIMI I RAPORTEVE JAVORE DHE KORDINIMI I OBJEKTIVAVE ME MENAXHERAT E PIKAVE,
 • KONTROLLIMI I PUNËS DHE MONITORIMIN E SAKTËSIS NË PUNË TEK PIKAT E SHITJES,
 • MIRËMBAJTJA E AMBIENTIT, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE CILËSISË SE SHERBIMEVE NE PIKAT TE SHITJES.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • SHKATHTËSI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • SHKATHTËSI NE MENAXHIMIN E STAFIT DHE MOTIVIMIN E TYRE,
 • SHKATHTËSI ANALITIKE,
 • SHKOLLIMI I LARTË EKONOMIK,GRADA MASTER,
 • NJOHURI TE AVANCUARA NE MS EXCEL,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË  PUNE, MINIMUM 2 VITE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00 NE,TEL:+383-49-940-014

Shikime 1948
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC