SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë - Trajnime në Fushën e Teknologjisë

	 	 

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: Trajnime në fushën e teknologjise informative ICT sipas specifikacionit në vijim:

Microsoft Office Package

  • Përdorimi i avancuar i WORD - trajnim 1-ditor
  • Përdorimi i avancuar i Excel - trajnim 1-ditor
  • Përdorimi i avancuar i PowerPoint - trajnim 1-ditor

Termat e referencës mund të shkarkohen KETU

Ofertuesit e interesuar mund t’i dërgojnë dokumentet dhe ofertën e bashkangjitur në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 06.12.2021

Shikime 613
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC