Alcedrix

Asistent/e Administrativ/e

	 	 

Alcedrix Sh.P.K.  është kompani që mirret me zhvillimin e produkteve të konsumit të gjërë, me fokus në zhvillimin e shtesave ushqimore, kozmetikës si dhe produkteve OTC. Alcedrix është importues dhe distributor ekslkuziv për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të veriut, për kompanitë prestigjioze europiane si VITAE Health Innovation (vitaeinterntional.com), Olimp Labs (olimp-labs.com) dhe Absolute Dry (absolutetorr.se).

Për t`i përmbushur planet dhe objektivat e kompanisë në Kosovë dhe për t’a mbështetur ritmin e rritjes së komapnisë Alcedrix është në kërkim të kandidatëve potencial për të ju bashkuar ekipit, andaj shpallë:

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

ASISTENT ADMINISTRATIV – 1 pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i punëve ditore të zyrës;
 • Përgaditja dhe monitorimi i faturave;
 • Mbajtja e dosjeve dhe trajtimi i detyrave të tjera mbështetëse administrative;
 • Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë;
 • Kryerja e detyrave të tjera sipas marrëveshjes.

Çka kërkohet?

 • Të jeni banor/e i/e Kosovës;
 • Të keni përvojë pune të ngjajshme paraprake;
 • Të keni njohuri të gjuhës Angleze;
 • Të keni njohuri të programeve MS Excel dhe MS Word;
 • Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës;
 • Të keni patentë shoferi të kategorisë “B”.

Çka ofrohet?

 • Pagë shumë konkuruese;
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë;
 • Orar pune: e Hënë -  e Premtë nga 08:00 – 16:30;
 • Smart Phone + pako e komunikimit;
 • Mundësi avancimi në karrierë.

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni ekipit të Alcedrix dhe që i përmbushni kërkesat e kësaj shpallje, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke dërguar CV-në dhe dokumente tjera përcjellëse në info@alcedrix.com deri me datën 03.12.2021 në ora 17:00.

**Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

 

Shikime 2219
Kategoria Administratë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC