ArtMotion

Teknik i rrjeteve kompjuterike (6)

	 	 

“Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës

Pozita: Teknik i rrjeteve kompjuterike (6)

Vendi i punës:  Prishtinë

Pergjegjësitë dhe detyrat

  • Është përgjegjës për instalim të shërbimit te klientët biznesor duke përdorur teknologji të ndryshme si dhe mirëmbajtje të rrjetit.
  • Kryen mirëmbajtje të shërbimit për klientët biznesor duke filluar nga nyja e kyçjes deri te pajisjet fundore të klientit

Kualifikimet dhe kërkesat

  • Të ketë minimum diplomë të shkollimit të mesëm ose ndonjë çertifikim në fushën e IT/Rrjetave kompjuterike.
  • Përparësi përvoja në kompani me fushëveprim të njejtë minimum 1 vit.
  • Duhet të ketë njohuri bazike për përdorim të Splicer, OTDR, PowerMeter dhe mjeteve të tjera të punës për rrjeta kompjuterike
  • Duhet të ketë njohuri bazike në konfigurim të pajisjeve të rrjetit të brendeve më të përdorur në vend si Mikrotik, TP-Link, UBNT, etj.
  • Posedon patentë shofer të kategorisë B

Shkathtësitë personale

  • Posedon aftësi për të punuar në ekip dhe në mënyrë të pavarur
  • Shkathtësi të punoj në situata me stres dhe komplekse

Aplikimi bëhet përmes Butonit "APLIKO"

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 01.12.2021, Ora 16:00h.

Shikime 3401
Kategoria Informatikë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC