Matcha Coffee and Eatery

Barista (2), Ndihmëse Kuzhiniere (2), Delivery Guy

	 	 

POZITAT E LIRA

Barista, (2 pozita te lira)

Ndihemese Kuzhinere, (2 pozita te lira) dhe

Delivery guy.

Kualifikimet dhe kërkesat:

  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
  • Te kete aftesi te theksuara organizative dhe komunikuese 

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:

E-maili: contact@matchaeatery.com ose

Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82 

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo

Shikime 1080
Kategoria Gastronomi
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC