GG International

Market Research Manager, Agjent/e i/e thirrjes (Gjuhë Flamane apo Holandeze)

	 	 

“GG International” shpall konkurs për vende të lira pune.

 1. Market Research Manager
 2. Agjent/e i/e thirrjes ne Gjuhen Flamane apo Holandeze

GG International kërkon entuziaste që kanë njohuri në hulumtimin e tregut. Kompania ofron kushte të mira pune për të gjithë të interesuarit që synojnë të zhvillojnë ambiciet e tyre në këtë drejtim.

 1. Market Research Manager

Job Requirements:

 • Good communication skills with potential customers.
 • Informs international clients about the company and cooperation opportunities.
 • Develops and maintains customer relationships.
 • Teamwork
 • Able to manage time and deliver reports on time.
 • Previous experience in a similar field is an advantage.

GG International kërkon gjithashtu njohës/e të gjuhës Flamane / Holandeze. Kompania ofron kushte të mira pune për të gjithë ata që synojnë të punojnë në fushën e shërbimit ndaj klientëve.

 

 1. Agjent/e i/e thirrjes ne Gjuhen Flamane apo Holandeze

Kërkesat e kompanisë:

 • Të ketë njohuri të mira të gjuhëve të lartëpërmendura.
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët.
 • Informon klientët për kompaninë.
 • Menaxhon dhe raporton tek personi përgjegjës.
 • Aftësi të menaxhojë kohën.
 • Eksperienca e mëparshme në fushë të ngjajshme është përparësi.

Dërgoni CV tuaj tek ggcompanykosova@gmail.com

Shikime 1083
Kategoria Telekomunikim
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC