Seraphine Plaza

Menaxher/e Recepsioni

	 	 

Hotel Seraphine Plaza është në kërkim të një pozite:

Menaxher/e Recepsioni

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Menaxhon recepsionistët, rezervimet dhe zbaton procedurat ditore,
 • Krijon zgjidhje për kërkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klientëve,
 • Mbikqyr dhomat dhe është në komunikim me mirëmbajtëset,
 • Mbikqyr dhe siguron saktë hyrjen e informacioneve nga klientët,
 • Bashkëpunon me kompaninë e marketingut dhe shitjeve,
 • Siguron zbatimin e politikave dhe kushteve të hotelit ndaj stafit dhe pushuesve,
 • Përformon detyra të tjera të kërkuara nga manaxhimi,
 • Bashkëpunon me stafin menaxhues.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në Manaxhim ose Hoteleri Turizëm,
 • Experiencë e mëparshme si Menaxher Recepsioni,
 • Eksperiencë e shkëlqyer në shërbim klienti dhe shitje,
 • Kërkohet rrjedhshmëri në gjuhën angleze në të shkruar dhe në të folur,
 • Aftësi të shkëlqyera organizative, ndërpërsonale dhe administrative,
 • Aftësi në paketat MS Office,
 • Zotësi për t’u përqendruar në nevojat e klientit, aftësi për të qendruar i qetë dhe i sjellshëm gjatë gjithë kohës.

Nëse jeni të interesuar, ju lutem dergoni CV-në tuaj të bashkangjitur me foto deri më date 10 Dhjetor 2021 në email: info@seraphineplaza.com

Shikime 686
Kategoria Hoteleri
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC