NTP Shehu

Vende të lira pune (20)

	 	 

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër ne sektorin e përpunimit te drurit (3)

Kualifikimet:

 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

2. Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

3.Montera (5)

Kualifikimet:

 • Aftësi për montim  te produkteve te drurit si dhe matjet në teren
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

4.Punetor ne sektorin e lyerjes (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te kete pervoje pune

5. Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit (3)

Kualifikimet:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te kete pervoje pune

6.Ndihmes mjeshter ne sektrorin e perpunimin te metalit (3)

Kualifikimet: 

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com

Kontaktoni në numrat:  045 600 446 dhe 045 600 975

Afati i fundit per aplikim: 22 Dhjetor, 2021

Shikime 1422
Kategoria Zdrukthtari
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC