Non Disclosed Client

Pickers

	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


PICKERS

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Të përgadit në saktësi zgjedhjen dhe paketimin e porosive të pranuara nga klientët;
  • Kryeni rutinat e përditshme të dyqanit;
  • T'i kushtojë vëmëndje porosive dhe të jenë të sakta paketimet;
  • Vendos artikujt në mënyrë të saktë për dorëzim dhe paketim në kutit e shpërndarjes së produkteve;
  • Sigurimi i saktësisë dhe cilësisë së produkteve që do të shpërndahen;
  • Trajtimi i produkteve me kujdes për të ruajtur cilësin e produktit;
  • Pranimi i mallit në dyqan nga Furnizimi;
  • Ndiqni politikat e kompanisë dhe masat e sigurisë;
  • Detyra te tjera sipas nevojes të deleguara nga eprori.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 1115
Kategoria Logjistikë
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC