Non Disclosed Client

Supervisor - Menaxher

	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


SUPERVISOR – MENAXHER

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Ofron shërbime të shkëlqyera dhe është personi i parë që do të pyetet për të gjitha detajet
 • Monitorimi i vazhdueshëm i standardeve të shërbimit ndaj klientit dhe pastërtisë në nivelet më të larta në çdo kohë;
 • Mbroni markën e vet dhe sigurohet që të gjithë anëtarët e ekipit të përmbushin standardet e prezantimit personal;
 • Siguron që të respektohet numri i porosive, saktëësia e tyre si dhe dorëzimi në kohë;
 • Planifikon orarin e stafit në bazë të ndrrimeve sipas nevojës dhe disponueshmërisë së tyre, kontrollimin e zbatimit të orarit;
 • Të mundësojë rrjedhjen e dokumentacionit në mes të kompanisë dhe dyqaneve;
 • Të mbikqyrë stafin në punën që kryhen;
 • Kontrollimi i stafit për sa i përket respektimit të rregulloreve të punës;
 • Dorëzimi i sigurt i produkteve tek klientëve dhe evitimi i dëmtimit të tyre;
 • Trajtimi i produkteve me kujdes për të ruajtur cilësin e produktit;
 • T'i kushtojë vëmëndje porosive dhe të jenë të sakta dërgimi i tyre;
 • Detyra te tjera sipas nevojes të deleguara nga eprori.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 1332
Kategoria Menaxhment
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC