Non Disclosed Client

Riders

	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


RIDERS

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Ofron shërbime të shkëlqyera dhe miqësore ndaj kilentëve në momentin e dërgimit të porosive;
  • Ngasja e biçikletës elektrike (E-Bike)
  • Njohuri lokale për sa i përket qytetit për të kryer dërgesat ndaj klientëve;
  • Shërbim i shkëlqyer ndaj klienteve dhe komunikativ ndaj tyre;
  • Dorëzimi i sigurt i produkteve tek klientëve dhe evitimi i dëmtimit të tyre;
  • T'i kushtoj vëmëndje porosive dhe të jetë i sakt në dërgimin e tyre;
  • Detyra te tjera sipas nevojes të deleguara nga eprori;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 1172
Kategoria Transport
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC