Max Travel

Asistent/e Kontabilist/e

	 	 

Pozita: Asistent Kontabilist/e

Kompania: MAX TRAVELL LLC
Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme.
 • Mirëmbatja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore.
 • Regjistrimi dhe konsolidimi i llogarive bankare dhe arkës.
 • Përgatitja e librave tregtare, konfirmimi i tyre me dokumentacion mbështetës.
 • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.
 • Përgatitija dhe menaxhimi i llogarive të arketueshme dhe të pagueshme

Kanditi/ja duhet të plotësoj këto kritere:

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik
 • Të ketë minimalisht 1 vite përvojë në punë ne fushen e financave/kontabilitetit
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter
 • Aftësi të mira në përdorimin e MS Office (veçanërisht excel)
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze
 • Aftësi të avancuara te komunikimit verbal dhe përmes e-mailit
 • Aftësi analitike në punë
 • Të jetë i/e gatshme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë
 • Të jete i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale
 • Përparësi do te kene kanditatet qe kane njohuri te softwareve te kontabilietet si Zoho Books apo QuickBooks

Shikime 2613
Kategoria Kontabilitet
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC