Mili-m

Vende të lira të punës (5)

	 	 

MILI shpall vende të lira pune për këto pozita:

 Kuzhinier me prevojë pune (2);

Shpërndarës/Dërgues i porosive ngasës motorri elektrik apo përmes veturës (2);

Shankist (1)

 Menaxher (1)

Detyrat dhe përgjëgjësitë e menaxherit:

  • Pranimi i porosive në lidhje direkte dhe viber;
  • Bën organizimin dhe kordinimin e porosive, poashtu asiston në procesin e përgaditjes së produkteve deri në dorëzim tek klienti;
  • Bën shtypjen e të gjitha porosive në kompjuter;
  • Menaxhon stokun dhe parashikon nevojat për furnizim me mall;
  • Kontrollon stafin duke mbikqyrur kohën e hyrjes dhe daljes nga puna;
  • Vlerëson përformancën e secilit punëtorë në punë dhe kërkon zbatimin e rregullores së lokalit;
  • Kryen edhe punë tjera të cilat janë në funksion të mirëmbajtjes dhe hapsirës punuese të lokalit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email mili-m@hotmail.com ose të kontaktojnë përmes numrit: +383 44 985 111. Lokacioni gjindet në Prishtinë, Bill Klinton nr.31.

Shikime 746
Kategoria Gastronomi
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC